Sliter med selvmordstanker og lurer på om dersom hun snakker med psykolog om disse så vil arbeidsgiver eller andre få vite om det hun sliter med. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Sliter med selvmordstanker og lurer på om dersom hun snakker med psykolog om disse så vil arbeidsgiver eller andre få vite om det hun sliter med.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er for øyeblikket lærling i militæret og har slitt en god stund nå med selvmordstanker, jeg har fått vite at det er en psykolog på leir man kan gå til, men jeg er redd for at hvis jeg går dit å snakker om følelsene mine så vil jeg bli kastet ut av militæret og miste lærlingplassen min. Jeg har aldri vært hos en psykolog før og jeg lurer på om arbeidsgiveren min eller noen andre får vite om det jeg snakker med psykologen om, eller at jeg går dit?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer