Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sliter med prestasjonsangst.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om jeg har en form for angst(prestasjonsangst?). I det siste har jeg begynt å stresse ekstremt mye, få pustevansker, det kiler på en vond måte i kroppen og jeg er kokvarm når jeg tenker på bestemte fag på solen. Kan skje helt tilfeldig når jeg går tur, sitter på skolen eller gjør helt andre ting, med en gang jeg tenker på skolen eller disse fagene skjer det. Jeg skulle også ha en prøve her om dagen, og jeg hadde alt det som var nevnt ovenfor, i tilleg til at jeg følte at jeg skulle besvime...

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer