Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har opplevd å bli svimmel flere ganger i butikk eller i håndballgarderoben. Tror også jeg har angst. Jeg er skikkelig redd?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg trenger virkelig hjelp. I 2016 begynte det å skje rare ting med meg. Jeg var i butikken med mamma og skulle kjøpe en jakke. Det var ingen andre i butikken unntatt meg, mamma og butikkdama. Vi sto og kikket på jakker sammen med butikkdama. Plutselig kjente jeg at jeg ble forferdelig svimmel. Jeg trodde at jeg skulle besvime og deise i bakken. Jeg følte meg ikke til stede og synet mitt ble rart. Jeg turte ikke å si noe, for jeg var veldig redd. Hver gang mamma spurte meg et spørsmål svarte jeg liksom bare med ett ord fordi at jeg var redd for å besvime eller begynne å gråte. Hodet mitt kokte og jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det gikk først over etter at jeg hadde satt meg inn i bilen. Dette har skjedd flere ganger etter. Den forrige gangen jeg hadde "anfall" var jeg i håndballgarderoben. Akkurat det same skjedde. Det endte med at jeg låste meg inne på do og satte meg ned på gulvet. Jeg tror også at jeg har angst. Jeg er skikkelig redd! Hjelp meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer