Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sorg og depresjon, tror jeg. Hvem skal jeg snakke med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har sorg og depresjon, tror jeg. Klarer ikke å tenke klart. Jeg er redd for å gå hjem fra skolen på grunn av en mann som jeg føler følger etter meg. Hver gang en mann som jeg ikke kjenner kommer nær meg får jeg en forst og redsel inni meg. Hver gang jeg hører et fly er det første som dukker opp i hodet mitt. Jeg dropper turer fordi jeg er livredd for terror. Jeg griner og tenker på død, skole, venner og er neste alltid redd. Jeg klarer ikke å snakke til noen om det, hvem skal jeg snakke med?

SVAR

Besvart 28.05.2017 20:51:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle