Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vet ikke om jeg takler alt dette mer og lurer på hvordan jeg kan komme meg noen steg videre.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet virkelig ikke om jeg takler alt dette mer... jeg har en kjæreste som jeg er veldig gla i men han kjefter på meg, han har voldtatt med, han sier jeg må gjøre alt han bet meg om, eg får ikke ha kontakt med noen gutter... men jeg vil ikke slå opp for jeg kommer til å savne å ha han her å kose å dem fine minnene... å eg vet ingen andre vil ha meg for jeg er ikke super tynn... denne gutten har hjulpet meg veldig psykisk men også bryter meg ned veldig veldig mye. Jeg er veldig syk fra før og har blitt innlagt på psykiatrisk mange ganger for jeg kan ikke ta vare på meg selv... jeg har masse vis av arr å han er den eneste som syns jeg et pen selv om jeg har dem... jeg vet ikke helt hva jeg spør om her, kanskje hvordan jeg kan se videre å komme meg noen steg fram i verden... når jeg bli gla i noen blir jeg kanskje litt for gla i noen.. men da vi hadde en pause hadde jeg det så fælt at jeg begynte å kutte meg igjen... jeg er bedre uten han men jeg trenger han, plis hjelp meg:(

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer