Eg er en gutt på snart 13 år. Jeg sliter med dårlig selvtillit, selvmordstanker og identiteten min. Jeg er også bipolar og har ADHD. Akkurat nå har mamma komt hjem og er dritings, i tillegg er jeg deprimert og orker egt ikke så mye mer av livet, men samtidig vil jeg ikke dø. Jeg har ingen venner og sitter dag inn og dag ut på rommet mitt. Angsten har tatt over livet mitt. jeg har prøvd og fortelle til barnevernet, men de hører ikke på meg, lillebroren min eller mamma. Sorry måtte bare få d ut, no råd?  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Eg er en gutt på snart 13 år. Jeg sliter med dårlig selvtillit, selvmordstanker og identiteten min. Jeg er også bipolar og har ADHD. Akkurat nå har mamma komt hjem og er dritings, i tillegg er jeg deprimert og orker egt ikke så mye mer av livet, men samtidig vil jeg ikke dø. Jeg har ingen venner og sitter dag inn og dag ut på rommet mitt. Angsten har tatt over livet mitt. jeg har prøvd og fortelle til barnevernet, men de hører ikke på meg, lillebroren min eller mamma. Sorry måtte bare få d ut, no råd? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på snart 13 år. Jeg sliter med dårlig selvtillit, selvmordstanker og identiteten min. Jeg er også bipolar og har ADHD. Akkurat nå har mamma komt hjem og er dritings, i tillegg er jeg deprimert og orker egt ikke så mye mer av livet, men samtidig vil jeg ikke dø. Det er litt sånn at jeg vil ikke dø, men jeg vil heller ikke leve. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre meg. Jeg har ingen venner og sitter dag inn og dag ut på rommet mitt. Angsten har tatt over livet mitt. Jeg hører stemmer og ser ting som ikke er der. Lillebroren min er også bipolar. Han har flyttet til faren sin som bare sitter og spiller. Faren til lillebroren min (vi er halvsøsken) klyper han og sier at" hvis du ikke oppfører deg på skolen selger jeg alle tingene dine, og den bamsen der kan vi bare kaste, ingen som vil ha den!" MVH 13 år gammel gutt

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer