Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Jeg føler meg deprimert, er ikke en særlig sosial person og liker meg best alene. Jeg har  fyttet hjemmefra, og bestevenninna mi. En gutt i klassen  liker meg. Vil egt ikke vere sammen med han, men jeg har latt det gått alt for langt. Vil ikke såre han, fordi han er snill og morsom.  Men vist jeg «slår opp» føler jeg at alt berre blir kleint fordi vi går i klasse. Jeg vil egt berre vere venn. Hvem skal jeg snakke med. 

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg føler meg deprimert, er ikke en særlig sosial person og liker meg best alene. I tillegg har jeg dyttet hjemmefra, og bestevenninna mi og. Vi ser hverandre nesten aldri. I den nye klassen min er det en gutt som liker meg, men vet ikke hva jeg syns om han. Vil egt ikke vere sammen med han, men jeg har latt det gått alt for langt. Vil heller ikke såre han, fordi han er kjempe snill og morsom. Han sender meldinger hele tiden og jeg svarer som om jeg var forelska i han som jeg ikke er. Men vist jeg «slår opp» med han føler jeg at alt berre blir kleint fordi vi går i klasse. Og vi driver liksom å sender glad i deg meldinger til hverandre, men jeg vil egt berre vere venner. Føler jeg har ingen å snakke med, har ikke lyst å kjede folk med dette.

Besvart 17.11.2017 16:38
 

Svar
Hei takk for at du kontakter Ung.no. Det her er ikke greit. Du kan kontakte helsesøster på skolen du går. Dere kan snakke sammen om det som er problematisk for deg. Hun har taushetsplikt og du kan snakke med henne om alt du er opptatt av. Helsestasjon for ungdom er og en plass du kan lufte tanker og følelser. Her kan du og diskutere hvordan  du skal, kan snakke med gutten i klassen om vennskap og kjærester. Hvordan du ønsker at dere skal ha det som venner. 
Har du behov for å snakke med noen i dag kan du ringe Kors på halsen. Røde Kors hjelpetelefon for barn og ungdom, tlf: 800 33 321 Her møter du voksne som har tid og lyst til å lytte og snakke med deg, helt anonymt. De som svarer på telefonen er vant til å snakke med barn og unge. Du kan snakke med hjelpetelefonen om alt, enten du er glad, trist, redd, lurer på noe eller du trenger hjelp. Åpnet hver mandag til fredag kl 14.00-20.00. Du kan også ta kontakt over nett. Nettside: www.korspahalsen. 
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.
 
Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan gjøre det slutt?

Jente tenker (colourbox.com)

Forholdet er ikke som det en gang var, og du vil gjøre det slutt. Du vil gjøre det minst mulig ubehagelig for deg selv og uten at noen blir såret. Problemet er; hvordan skal du gå fram?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Inn- eller utadvendt?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

Les mer

Sjenert eller sosial angst?

Usikker? (colourbox.com)

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse