Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lurer på hva som vil skje på BUP. Sliter med depresjon og selvskading.

account_circle

SPØRSMÅL

For omtrent et år siden begynte jeg med selvskading og følte meg deprimert og gikk til helsestasjon for ungdom. Etter å ha snakket med helsesøster en stund ble jeg friskmeldt og sluttet å gå dit. Jeg hadde egentlig ikke blitt bedre, men jeg orket ikke å gå dit mer, så jeg bare latet som jeg var bra. Etter jeg hadde blitt bra igjen gikk jeg til kiropraktor. Han så sårene etter selvskadingen og sendte bekymringsmelding til barnevernet. Først nå nylig fikk jeg vite at det hadde vært en sak og at barnevernet ville snakke med meg, men foreldrene mine ville ikke ødelegge for eksamen min så de holdt det hemmelig for meg til nå. Jeg sliter fremdeles med depressive tanker og selvskading, så jeg har begynt å snakke med skolehelsesøster. Hun vil prøve å få meg inn på bup, men det vil ikke moren min siden hun er redd for at barnevernet skal komme inn igjen og kanskje omplassere meg (er adoptert fra Sør-Korea). Jeg vil snakke med bup for å kanskje bli bedre, men jeg er redd for hva som kan skje.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer