Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er utvekslingsstudent. Sliter med depresjon og lurer på hva hun bør gjøre.

account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er for øyeblikket på utveksling. jeg har slitt med depresjon og selvskading før, og har sosial angst. når jeg skulle søke om utveksling, så måtte legen min skrive under på papir om akkurat dette, og han krysset av nei sånn at jeg skulle få oppleve et år i utlandet. dette er nå noe jeg skjønner var veldig dumt av han, fordi jeg begynner å ikke ha det så bra. jeg føler meg akkurat som da jeg var deprimert. jeg ønsker veldig å reise hjem, så alt kan bli bra igjen men vil ikke skuffe moren min som har betalt for dette, derfor har jeg heller ikke sagt noe til henne. jeg vurderer å søke psykolog hjelp her, men ønsker mest å reise hjem. bare lurte på om hva jeg burde gjøre, og hva som er lurt. har det virkelig ikke bra her.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer