Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene mine skilte seg for litt over 4 år siden og jeg synes fortsatt at det er litt vanskelig.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på snart 13 år og jeg er ganske mye lei meg. Foreldrene mine skilte seg for litt over 4 år siden og jeg synes fortsatt at det er litt vanskelig.Pappa er veldig snill men jeg savner mamma veldig mye så jeg sliter med å overnatte hos paappa. For noen år siden fikk pappa ny kærereste som hadde to barn og jeg ble veldig god venn med hun ene, men så skilte de seg også og jeg savner henne jenta veldig. Heldig vis så treffes vi en gang i blandt. Jeg har det noen ganger vanskelig på skolen fordi at noen sier stygge ting til meg. Jeg er mye leg meg og noen ganger vet jeg ikke en gang hvorfor. Jeg er ikke så fornøgd med kroppen min og jeg tenker på det nesten hver kveld. For 2 år siden hadde jeg angst, men nå går det bedre. Jeg håper at jeg kan få noen gode råd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer