Hopp til hovedinnholdet

Jeg drømmer noen ganger om noe som skjer litt senere.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg vet ikke om dette passer inn i følelser men noen ganger så drømmer jeg om nokke også skjer det kanskje 2 til 3 måneder senere den nyligaste va at jeg drømte om at jeg og venninna mi gjekk ned en bakke og snakke også skjedde nøyaktig de som skjedde i drømmen det e aldri store ting men de skjer og da huske ej at eg har drømt om dette jeg vet ikke ka som skjer og vil gjerne vite det det har hold på i 6 år no

Besvart 08.11.2018 20:33
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Det er vanskelig å vite hva hjernen får oss til å tenke og tro og drømme. Drømmer er det vanskelig å forske på, derfor vet vi lite om hvordan drømmer skal tolkes. Drømmer er som oftest hjernens måte å prossessere ting vi opplever, tenker og føler. Derfor er det veldig vanlig å drømme om ting og mennesker man kjenner fra virkeligheten, men i hodet mens vi sover blir det ofte satt sammen på en veldig rar måte. Derfor kan det ofte oppleves som om man har drømt ting som skjer på ekte, fordi hjernen har forestilt seg en viss situasjon. 

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser