Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg hater meg selv og er stygg og feit, hjelp meg å slutte å tenke slik.

account_circle

SPØRSMÅL

«Jeg har et problem med meg selv! Det er noe galt med meg! Jeg har ikke fin rumpe, store bryster, jeg er tjukk, og jeg er rett og slett ikke pen nok for å leve her på jorda!», dette er det jeg sier til meg selv hver dag og hva som går om og om igjen i hjernen min hele døgnet rund! Jeg vil bli tynnere og penere, alle er så pene og slanke, men så kommer jeg. Jeg er feit og stygg, og ikke perfekt. Alle vennene mine er tynne og pene, og jeg føler meg dårlig og stygg og feit når jeg er med de. Det er helt jævlig, jeg hater meg selv, og vil egentlig ikke leve. Men det blir for dumt å drepe seg selv liksom, jeg vil ikke leve. Jeg tør bare ikke å drepe med selv, fordi jeg vil ikke såre andre. Det er bare det at jeg har det så vondt, og vil egentlig ikke vise med naken i jentegarderoben eller i bikini på stranda, fordi det flaut å være så tjukk og stygg. Jeg bar sakt det tidligere, men sier det igjen! «JEG HATER MEG SELV, OG JEG ER FOR FEIT OG STYGG!!!!»Please hjelp meg med å slutte å tenke det

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer