Klarer ikke glemme det kjæresten gjorde forrige gang de var sammen. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Klarer ikke glemme det kjæresten gjorde forrige gang de var sammen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Vel jeg har havnet opp i en spesiell situasjon Jeg og min nåværende kjæreste slo opp etter vgs. Jeg var knust i flere måneder og fikk søvn problemer og ble depressiv, etter 1-2 års tid gikk det bort sakte men sikkert, men så plutselig dukket han opp igjen i livet mitt og ønsket få kontakt med meg og bli venn igjen. Sist gang vi snakket sammen så ba han meg å ta "hintet" når jeg prøvde å få kontakt med han. Ja vi ble sammen igjen, etter flere mnd med chatting på nett og ha dratt ut på forskjellige steder. Problemet mitt er at jeg ikke klarer å glemme alt det fæle som skjedde sist og frykten og hatet står igjen i meg. Jeg skjønner virkelig ikke hva jeg skal gjøre.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer