Er det normalt å være likegyldig til døden? Har det egentlig bra. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er det normalt å være likegyldig til døden? Har det egentlig bra.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en glad jente og har det veldig bra egt. Bra på skolen, hjemme og med venner. Har slitt litt men spiseforsyrrelser,men begynner å bli bedre no, i jula tengte jeg ikke noe særlig over hva jeg spiste, og jeg kastet ikke opp.Har hatt en veldig fin periode psykisk i et halvt år no.Før sommeren drev jeg med selvskading, og tengte på selvmord noe. Jeg hadde egt ingen grunn til selvskading eller selvmordstanker, jeg bare hadde det da. Driver ikke med selvskading lenger, og kommer aldri til å ta selvmord, det er helt grusomt. Tenker ofte at hvis jeg dør har det ikke gjort noe forskjell og jeg hadde ikke vært tris eller sint for at jeg hadde død. Er dette normalt, å ikke være redd for døden, likegyldig? Tenker ofte over hvor patetisk folk og verden er, og at det hadde vært like greit å ikke finnes? Hva er dette, og det andre jeg har skrevet her? Det høres kansje veldig dramatisk ut og sånn, har det veldig bra, er ikke trist å sånn noe særlig. Smiler og ler mye.. Takk på forhånd ;d

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer