Jeg har en følelse av at jeg ikke er så frisk likevel. Kan dere hjelpe? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg har en følelse av at jeg ikke er så frisk likevel. Kan dere hjelpe?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt litt problemer med depresjon, angst og selvskading. Men jeg har blitt mye bedre i det siste. Jeg gikk til bup, men de sa at jeg var helt friskz men det varte bare i ca 1-2 måneder, så ble jeg litt dårlig igjen. Men ikke på samme måte. Jeg legger meg sent, og står opp tidlig, og har kjempemye energi på dagen, men jeg klarer ikke å tenke klart, husker ingenting og har nesten ingen filter over ting jeg sier og gjør. Jeg kan finne på å snakke med fremmede på butikken, uten å bli flau. Jeg blir også veldig fort stresset og har problemer med å stresse ned, så det er som om hele verden raser sammen da. Det er jo selvfølgelig fint å ikke være deprimert lenger, men jeg har en følelse av at jeg ikke er så frisk like vell. Er dette noe dere kan hjelpe meg med å finne ut av? Mvh jente 15 år

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer