Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vet ikke hvem jeg skal kontakte. Men jeg trenger psykisk hjelp.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei... jeg er en jente på 13 år. Mamma og pappa skilte seg for lenge siden, og jeg har det fortsatt ikke bra... jeg sliter med depresjon og er mye lei meg. Jeg får dårligere karakterer når jeg er inne i depressive perioder og det skremmer meg. Ikke det at karakterene betyr noe i åttende. Det er ikke problemet. Jeg mener selv at jeg burde trengt å bli innlagt på psyikriatisk avdeling, eller på et annet instutisjon. Jeg blir gal snart. Jeg har problemer med forholdene til foreldrene mine. Mamma vet alt. Jeg vet ikke hvem jeg skal kontakte. Men jeg trenger psykisk hjelp. Jeg er sliten... håper på raskt svar...

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer