Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har ADD og sliter på skolen, har mistet selvtillit og alt er vanskelig.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, sliter veldig med selvtillit og er veldig negativ til alt. Så og si fordi jeg er vandt til at alt er dritt. Skole er kjempe vanskelig, får ikke til noen ting, dårlige karakterer bekrefter bare det faktum at jeg er jævlig dårlig. Kosentrasjonen er på 0, motivasjon er på 0. Aner ikke hva jeg vil bli. Blir deprimert av både skole og selvtillit etc. Skole er et fengsel for meg, glemmer jeg å gjøre leselekse så er det anmerkning. Føles ut som å få bot.. Blir karakterisert på mestring, noe keg HATER. Hva skal jeg gjøre? dette er veldig vannsklig for meg. Har snakka med helsesøster etc, hjelper ikke en dritt.. har ADD så fag og konsentrasjon er vanskelig! Deprimert, umotivert, og sliter med alt i tillegg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer