Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Mamma vil jeg skal spille mindre dataspill, men det er der jeg har venner

account_circle

SPØRSMÅL

Mamma blander seg inn i hvor mye tid jeg bruker på dataspill. Hun syntes det er bortkastet tid. Jeg har ikke venner irl. Derfor har jeg funnet meg virituelle venner i dataspillet fortnite og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem, jeg hadde vært miserabel da. For første gang føler jeg at jeg har venner som ikke dømmer meg. De vet ikke hvor mye jeg veier eller noe som jeg ikke vil at de skal vite. De vet kun fornavn, alder og hvordan jeg ser ut. (Vi har ikke møttes). Aldrene deres er 14, 14, 18, 23 og 25. En av de på 14 sluttet nettop å spille fortnite, noe som gjør meg veldig opprørt fordi jeg elsker å spille med han, da føler jeg meg som meg selv. Men det som mamma ikke forstår at det kun er i dataspillet jeg virkelig koser meg med andre mennesker, som ikke er familie. Jeg har det virkelig gøy. Foreldrene mine klager på at jeg ikke er ute med andre mennesker. Men det er fordi jeg ikke har venner. Det er heller ikke så lett å skaffe seg venner, fordi alle har gjenger nå.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer