Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det mulig å se journalen min hos helsesykepleier og psykologen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om det er mulig å se journalen min som helsesøster og psykologen min skiver i, jeg vet at i hvertfall helsesøster har skrevet litt, men jeg finner det ikke da jeg logger inn der man skal kunne se journalene mine, jeg fant ikke engang timer hos fastlegen som jeg har vært på, og jeg lurer på hva helsesøster tenker om det jeg forteller til henne, for det er mulig jeg har angst og depresjon, men jeg har aldri fått avklart dette, utenom da jeg var hos psykologen for noen dager siden, da viste han tegn på at jeg har angst...

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer