Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer med å åpne meg. Hvem kan jeg snakke med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er som en lukket bok som prøver å åpne seg, men finner ikke nøkkelen. På elevsamtaler bruker andre elever 45 min på å snakke med læreren, men jeg bruker bare 5 min. Jeg svarer bare "ja" og that's it. Venninnen min har samme angst problemer som meg og hun får dem til å virke 1000 ganger verre enn de egentlig er. Hun har nå droppa starten av skoledagene den siste uka. Jeg har kjent jeg har blitt irritert fordi jeg overtenker så. Så når hun sier at hun ikke skal på skolen blir jeg sånn "ånei, når må jeg gå til bussen da for å ikke møte på biler?" osv. Veldig slitsomt. Hun skal snakke med psykolog osv, men jeg kjenner jeg blir sjalu. Fordi hun åpner seg mot lærerne ogfår sluppet unna alle presentasjoner, liksom det vil jeg å! Jeg vil ikke ha presentasjon, jeg vil ikke gråte hver morgenen og så dra til et sted jeg hater (skolen). siden i steden for at jeg er støttende, blir jeg bare irritert! Burde jeg snakke med læreren min? jeg trenger hjelp om åpne meg og følelsene mine.

SVAR

Besvart 27.02.2020 12:36:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle