Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer på at jeg løy om at jeg var jomfru til kjæresten min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler at jeg mistet jomfrudommen min til feil person og angrer skikkelig. Jeg er ikke sammen med den personen jeg mistet den til lenger, det gikk sirka 3 år før eg fant meg en ny kjæreste (han jeg er sammen med nå) å siden jeg angrer så sykt på hvem jeg mistet dommen min til så løy jeg til han å sa at jeg var jomfru, jeg føler veldig mye skyld å får dårlig samvittighet men grunnen for at jeg ikke sa det var pga jeg var redd han ikke ville ha meg, jeg tenker hele tiden på hvorfor jeg ikke bare sa det til han. Det er forsent å si det nå å jeg kan aldri si det til han den dag idag for da hadde han slått opp pga jeg har løyet om det men jeg vet bare ikke hvordan jeg skal akseptere at jeg mistet det til feil person + løyet om det til kjæresten. PS - (Grunnen for at jeg var redd han ikke ville ha meg viss han visste jeg ikke var jomfru er fordi vi er muslimer å menn som er muslimer vil helst gifte seg med en muslimsk jente som er jomfru)

SVAR

Besvart 21.05.2020 20:02:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lyver du og klarer ikke å slutte?

Små usannheter og upresise formuleringer er en naturlig del av kommunikasjonen mellom mennesker. Men begynner du å lyve mer systematisk, må du gjøre noe med det.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle