Hopp til hovedinnholdet

Sliter med dårlig selvbilde

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har siden barneskolen slitt veldig med selvbilde. Det har gått veldig opp og ned, og har vært perioder jeg ikke har tenkt så mye på det. For ett år siden, fikk jeg type. Ettersom jeg har sett alt han har likt, og alt han har fulgt opp gjennom året har selvbilde mitt blitt mye verre. Når jeg ser det, føler jeg at jeg skal kaste opp, blir helt i fra meg og kjenner det stikke i brystet. Jeg har tatt dette opp med han, og han følger ingen unødvendige nå. Men selvom han ikke følger så mange, så har jeg bilder i hodet mitt jeg husker at han har likt, og jeg ser bilder på vscocam, og tenker at han har likt de (der er det ikke mulig å se hvem som har likt hva). Nå i det siste har det vært så ille, at jeg til tider har tenkt at jeg ikke har lyst å leve i denne verdenen, slik ting er, og hvor tilgjengelig sosiale medier er og grusom ekkel jeg føler meg i forhold til alle andre. Jeg vet at dette er tanker man går med i ungdomstiden. Jeg har prøvd å slette sosiale medier en stund.

SVAR

Besvart 01.11.2020 17:56:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

 

Les mer
account_circle