Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om jeg har depresjon, trenger virkelig hjelp. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som lurer på om jeg har depresjoner. Jeg sliter med å takle livet, har prøvd mange ganger å ta selvmord og driver med selvskading. Jeg har mista alt sosiale, mista venner for jeg ikke har orka å snakke. Jeg prøver så mye som mulig å smile men likavell ser alle at jeg ikke liker livet. Har ikke sovet på 8 døgn har ikke spist på 4 døgn. Gråter 24/7. Mista selvtilliten min. Møter og chatter med eldre gutter som enkelig er bare intrisert i sex. Prøver masse farlige stoffer for jeg ikke orker mere! For 3 dager siden hoppa jeg utti vannet i byen og håpet på at Ingen så det... Og jeg trenger virkelig hjelp!!!!

SVAR

Besvart 12.01.2014 16:28:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
account_circle