Hver dag føler jeg meg streset, sint, lei og deprimert på samme tid. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hver dag føler jeg meg streset, sint, lei og deprimert på samme tid.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette, men jeg har en følelse inne i meg som jeg ikke klarer å bli kvitt. Jeg har aldri snakket med noen om dette (uanonymt), og jeg ønsker at det forblir slik. Hver dag og hver time føler jeg meg så stresset, sint, lei og deprimert på samme tid. Jeg har prøvd å få ut følelsene mine i tegninger og noveller, og det fungerer, men jeg har fortsatt så masse inne i meg. Jeg vet at det er litt sånn med humørsvigninger i min alder, men dette er på langt nær sånn som det. Jeg vil bare skrike hele tiden, og noen ganger faller jeg bokstavelig talt sammen på rommet mitt fordi jeg ikke takler mer. alt ender med at jeg ligger på gulvet eller i sengen hele dagen fordi jeg ikke takler mer. Dette har også påvirket karakterene mine og hvor godt jeg presterer på fotballbanen. Jeg har tenkt prøvd selvskading en gang før, men jeg vil ikke at noen som helst i hele verden skal vite at jeg har det sånn inne i meg, hvis noen finner det ut, vet jeg ikke hva jeg gjør

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer