Hopp til hovedinnholdet

Holdt nesten på å dø sist uke, vil ta tabletter og dø med en gang!! Hjelp

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 17 år vet ikke helt hva jeg skal snakke om, men forrige uke så prøvde jeg og ta selvmord og holdt nesten på og dø har prøvd og spist tabeletter men da begynner jeg og gråte eller får angst om og svelge dem fordi jeg sliter med å svelge dem, mamma er totalt drittkjerring» ho er selvopptatt liten bitch» og totalt useriøs hele tiden. og stefaren min er slem og irriterende og kjefter hele tia!! og jeg får ikke lov til og gjøre noen ting. Mamma og pappa er skilt pga pappa er syyykt selvopptatt og tenker bare på seg selv og han har aldri vært der for meg.... har prøvd og tatt live mitt en gang før og da tok jeg den største kniven mot hånda mi men da begynte jeg og gråte jeg ser på tabelettene hele tia og prøver og svelge dem men da får jeg bare angst........ har lyst til og dø med en gang!!!!!!!

SVAR

Besvart 07.04.2020 09:49:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle