Når jeg er sint eller deprimert, får jeg veldig lyst til å dø.  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Når jeg er sint eller deprimert, får jeg veldig lyst til å dø. 

account_circle

SPØRSMÅL

Ung.no er de eneste jeg føler at jeg har akkurat nå, selv om jeg har mange rundt meg som bryr seg om meg. Jeg får traumebehandling hos BUP pga. ting jeg har opplevd i livet mitt. Før var jeg sterk mentalt, men ikke nå lenger. Savner den tiden der jeg var skoleflink og pliktoppfyllende. Når jeg er sint eller deprimert, får jeg veldig lyst til å dø. Når jeg er glad, vil jeg også bare dø. Det føles ut som om at jeg er avhengig av å være trist, utmattet og ha lysten på å dø. Jeg er ikke suicidal, fordi jeg vil ikke ta mitt eget liv. En dag når jeg er glad, føler jeg meg syk og psykotisk, og jeg føler meg desorientert.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer