Hopp til hovedinnholdet

Hvordan jeg kan få det bedre når jeg opplever å være borte og gråter mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har følt meg veldig rar i det siste. Jeg kan plutselig bli helt borte og ikke huske noen ting av at jeg for eksempel har gått bort til en person men så har jeg plutselig begynt å snakke med denne personen. Jeg er halvveis borte og halvveis tilstede. Og før dette har jeg bekymra meg veldig mye for alt og stresser over små ting, gråter også veldig mye over ting som ikke gir mening en gang. Jeg aner ikke hva som skjer med meg og jeg blir veldig sliten av dette. Har du/dere tips? Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 09.06.2020 09:12:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle