Broren min driver med dop, mamma er sur på meg hele tiden. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Broren min driver med dop, mamma er sur på meg hele tiden.

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg jeg en jente fra fredrikstad som er 14 år. for 4-5 år siden fikk jeg vite av mamma at broren min holder på med dop, det har bare gått mere inn på meg jo lenger det har gått og jeg føler det går mye utover det som har med skole å gjøre, hjemme er et rent ....... fordi mamma er altid sur og lar det gå utover meg og den andre broren min, det ikke så mange av vennene mine som vet det fordi jeg er redd for at de skal si noe stygt til meg så derfor lar jeg heller vær! jeg vil heller ikke snakke med mamma om det fordi jeg ikke føler jeg får noe ut av det og det blir mye depresjon hjemme!jeg må ofte gå ut av klasserommet fordi jeg begynner å gråte eller at jeg ikke klarer å fokusere på skolen, har du noen tips til hva jeg kan gjøre for at dette skal gå bedre?? hilsen meg! ♡

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer