Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å suge og ha analsex med bestevennen min, men tørr ikke. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 13 år som har veldig lyst til å prøve å suge noen å ha anal sex. Jeg har veldig lyst til å gjøre det med bestevenen min. Hver gang jeg er på besøk til han bruker jeg å kjenne Og kose med kuken og ræva hans. Han sier ingenting på at jeg gjør det for han sier at det er godt. Jeg vil spøre om jeg kan suge han men jeg tør ikke. Hva skal jeg gjøre? Å gjør dette Meg til homo? Takk på forhond

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 13!

Takk for spørsmål.

Det du forteller om i spørsmålet ditt, er noe som er vanlig for ungdom på din alder. I puberteten kan en kjenne seg kåt og ha lyst på sex hele tiden. Noen ganger forstår en hvorfor en blir kåt, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv.

Du har lyst til å ha sex med bestevennen din, men tørr ikke. Du forteller også at du tar på han når dere møtes. Kanskje du kan spørre om han liker det neste gang? Og om han vil prøve noe mere? En kan ikke gjette seg til hva noen liker, derfor er det enkleste og beste å spørre. Kanskje han venter på at du skal spørre om å gjøre noe mere?

En kan godt bli kåt på og ha lyst på sex med en god venn. Noen kan bare våre kåt og ha lyst til å prøve ut sex, andre kan tenne på en av samme kjønn fordi en er homofil. Det er derfor ikke mulig å si om du er homo eller ikke. Etterhvert som du blir eldre og har opplevd å bli kåt og forelsket flere ganger, vil du bli mere sikker på om du liker gutter, jenter eller kanskje ikke kjønn spiller noen rolle. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet