Hopp til hovedinnholdet

Hatt brunlig utflod i 3 dager. 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 14 år, og i 3 dager nå har jeg hatt brun utflod. Har hatt mensen i 1 år nå, men den er ikke regelmessig. Jeg trodde først at det var mensen, men vanligvis blør jeg ganske kraftig over lengre tid. Derfor tror jeg at det er utflod, den lukter eddikaktig, men det var fra et bind jeg har brukt i hele dag. Det kommer bare litt. Er fremdeles jomfru, men jeg onanerer regelmessig (kan det ha noe med saken å gjøre?). Det er en stund siden jeg har hatt mensen nå (13-23 juni), og jeg leste her at det kan være begynnelsen på mensen, men er fortsatt usikker... Jeg går ikke på p-piller eller noe sånt, og kostholdet mitt er ikke forandret. Vær så snill og svar!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tenker at dette er starten på mensen din. At utfloden er brun, betyr at det er litt gammelt blod i den. Dette er ikke noe du trenger å bekymre deg for, og det er ingenting du har gjort som har utløst dette. Det er rett og slett helt vanlig å ha litt brunlig utflod av og til i forbindelse med mensen. 


Vennlig hilsen jordmor

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mensen - sånn er det

Bind (colourbox.com)

Har du spørsmål om mensen? Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig, eller kanskje lurer du på noe om farge eller lukt eller hva menstruasjonssyklus betyr?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet