Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha sex

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei,jeg er en gutt på 13 år,jeg kom i puberteten når jeg var 9 år,og jeg fikk min første sædutløsning når jeg var 10 år og to måneder,men det som er probleme er at jeg er så syyyykt lei av og vente på at jeg skal ha sex,jeg er så sykt kåt,men vet ikke om noen i klassen er Kim på sex,og jeg føler meg 99,9999994%klar for sex,men vet ikke hvordan jeg skal få det,kan dere please svare,og ikke si at jeg kan runke for det gjør jeg,jeg tenker på pupper ,jenter, romper ,sex hver dag å jeg vil ha sex. ():vær då snill å svar."

Besvart 16.10.2018 19:37
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no

Det er mange gutter og jenter som ønsker og drømmer om å ha sex på din alder. Det er naturlig når man kommer i puberteten. Da er det mye som skjer med kroppen. Det er også naturlig å tenke på pupper, jenter, rumpe og sex. 

Når det gjelder sex er det to stykker som må ville det. Det er altså mange unge og gamle som ønsker å ha sex, men ikke har noen å ha sex med. Det er ikke noe man bare kan spørre en tilfeldig person om. 

Det er stor forskjell på å tenke på sex, og eventuelt utforske sin egen seksualitet ved onani, og det å begynne et aktivt seksualliv. 

Det kan være en spennende tanke å ha sex, det betyr ikke at man trenger å debutere. Du er fortsatt bare 13 år og de færreste er klare for å ha sex på din alder. I mellomtiden får du utforske deg selv. Når du blir eldre og finner noen å ha sex med som også vil ha sex med deg kan du ha det.

Imidlertid er det viktig at du tenker igjennom hvor dine grenser går, og at du ikke kaster deg ut i noe du ikke er klar for annet enn i tankene. 

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet