Jeg er 13 år og bare så lei av mensen, kan dere hjelpe meg? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er 13 år og bare så lei av mensen, kan dere hjelpe meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er bare så lei!! Er 13 og får snart mitt 3 mensen. Men Jeg hater den Jeg vil bare få den vekk Jeg bryr meg ikke om at Jeg ikke får barn i fremtiden Jeg vil bare ha den vekk!! Etter Jeg fikk den er Jeg hele tiden redd om det går gjennom tilogmed da Jeg ikke har den Kan Jeg glemme om svømmebaseng, sole seg på stranda, dusje etter gymmen Jeg tørr bare ikke. Når Jeg tenker på sommerferien så begyner Jeg å grine:( Jeg Kan glemme å ta med meg bikini med siden Jeg tor ikke ha den på meg JEG VIL BARE DØØD;(((((( Går det ann med noen operasjoner eller piller får å få vekk den for alltid Jeg vil gjerne?? Jeg syntes det er ikke behagli med bind eller tampong:( Når Jeg har vondt i magen og må på do så krysser Jeg henda at det er ikke mensen :(( Jeg er altfor desperert og Jeg har ikke ord!! KEG KAN BARE GLEMME OM DET PERFEKTE LIVET MITT OG I HVERTFALL SOMMERFERIEN!!!!! Håper dere Kan hjelpe meg;( Jeg Blir 13 i mars

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer