Hopp til hovedinnholdet

Er det lett å få jobb i utlandet?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

hei jeg har veldig lyst til å begynne å reise rett etter 3. videregående er slutt. jeg har ikke lyst til å jobbe en stund for også reise, men i stedet jobbe, mens jeg reiser. for eksempel jobbe 1 måned ett sted også reise til et annet. Jeg har omtrent 20000 å reise for etter sommerferien. Dette inkluderer ikke de 25000 jeg har på kontoen som jeg har som sikkerhet. Jeg lurer på om det er lett/stor sannsynlighet for å få seg jobber i utlandet? jeg har tenkt på å ta bartenderkurs for å bli mer attraktiv som ansatt. Er det lett for bartendere å få seg jobb i utlandet? Med utlandet tenker jeg på de store byene i Europa, London, Budapest, Praha, Barcelona, Roma, osv. vet dere også om det er noen gode muligheter for online jobber som virtuell assistent, osv.? Setter stor pris på om dere kan hjelpe :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så spennende at du vil reise og jobbe.

Ofte kan det nok være litt vanskelig å få seg en jobb hvis man bare vil ha den i en måneds tid. Mange vil helst ansette noen som kan jobbe hos dem en stund. Samtidig er ikke utelivsbransjen i Europa noe vi vet veldig mye om. Et bartenderkurs vil sikkert kunne øke sjansene dine!

Det er absolutt mulig å få seg jobb som virtuell assistent. Hvilke jobber du kan få, kommer an på hva som interesserer deg og hva du kan. Søk litt rundt på nettet, så finner du kanskje noe!

Sjekk ut artikkelen vi har lagt ved under svaret. Der finner du nok en del nyttig informasjon og noen viktige lenker.

Vennlig hilsen

UngInfo Oslo i samarbeid med ung.no

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Gardermoen flyplass (colourbox.com)

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise