Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg slutte å mislike å sove over hos andre?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei Jeg skal på en overnattings tur med skolen. Jeg har veldig lyst til å være med, men liker ikke å sove borte. Har dere noen råd til hva jeg kan gjøre for å klare det.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er fint at du har lyst til å dra på tur. Forstår at det er slitsomt for deg å grue seg til å overnatte hos andre. Det kan være lurt å tenke over det som er positivt med det å sove over hos andre.

Det kan være fint å trene på å sove borte. Selv om du ikke liker det nå, kan det være at du etter hvert ikke synes at det er greit. Du kan trene med å styre tankene dine ved hjelp av hjelpehånden. Legger ved en artikkel om dette under svaret samt noen andre artikler som du kan lese. 

Ønsker deg lykke til!

 

Hilsen Helsesøster.
Hilsen Helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Når er det OK å overnatte hos kjæresten?

To tannbørstrer og tannkrem (colourbox.com)

Mange ønsker å sove over hos kjæresten sin. Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

Les mer

Kaos i hodet og følelser som koker?

Frustrert og lei gutt (colourbox.com)

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise