Hopp til hovedinnholdet

Bestille flybilletter til Portugal.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg skal reise til Portugal sommeren i 2016. Og jeg har jo et "begrenset budsjett".. Så det jeg lurer på er, Hvor lenge før man skal reise det er lurt å bestille/kjøpe flybilletter?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så flott med en reise til Portugal til sommeren. Det er et land hvor du kan få mange fine opplevelser. Det er klart at en sekstenåring ikke har all verdens med penger, så det er lurt av deg å planlegge og undersøke forskjellige ting i god tid.

Jeg ville først finne ut på nettet hvilke flyselskap som har reiser dit du skal i Portugal og sammenlikne prisene deres. Hvis du googler lavpris flybilletter, finner du flere nettsteder med mye informasjon.

Så er det spørsmålet om når det er lurt å bestille/kjøpe flybilletter. Det er selvsagt umulig å spå om framtiden og hvordan priser er nå og framover mot sommeren. Jeg ville oppsøke et reisebyrå (hvis et slikt finnes der du bor) eller ringe dem og snakke med en person som kan alt om dette. Forbered deg godt på forhånd slik at du får svar på alt du ønsker å vite.

Ofte finner du billige billetter lang tid i forveien. Hvis du har is i magen og er fleksibel når det gjelder reisetidspunkt, kan man ha også skikkelig flaks og få en veldig billig flytur på kort varsel. Slike annonser står i aviser og på nettet.

Lykke til!  

 

Hilsen

Kors på halsen i samarbeid med ung.no

På chat, mail & telefon (man-fre kl 14-20)
Korspahalsen.no - 800 333 21

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Råd ved bestilling av reiser på nett

Bestiller på nett (colourbox.com)

Skal du ut å reise og lurer på hva du bør huske på? Vi har samlet de viktigste rådene her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise