Hopp til hovedinnholdet

reise - billigste reisemåte

Jente 16 år
 

Spørsmål

Heii. Jeg har tenkt til å begynne på videregående skole i (...) til høsten. Jeg er da nødt til å flytte på hybel, siden jeg da kommer til å være 3 timer unna mamma å pappa. Det vil si at jeg er nødt til å reise hjem i helgene, noe som kan bli dyrt i lengden. Men tog tror jeg er denj billigste måten. Jeg søkte litt rundt på periodebilletter. Men jeg fant liksom ikke ut hvor mye det koster. Så mitt spørsmål er; hvordan kan jeg komme meg hjem på billigst mulig måte. Hvilke typer billett? Får jeg rabatt siden jeg er student?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så spennende det blir å flytte for å starte på skole et helt annet sted. Jeg vil tro du får opplevelser og at du vil lære masse som du kan ta med deg videre i livet.

VI har ingen i ung.no redaksjonen som jobber med billettpriser og reisebestillinger, så vi beklager at vi ikke kan hjelpe deg med det. Søk på nettet, enten på tog eller buss, og ring gjerne de som kan tilby reise på den strekningen du trenger og forhør deg med dem om deres billigste reisealternativer. Du kan sikkert få hjelp av foreldrene dine om du synes det er litt uklart eller vanskelig.

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kan foreldrene dine nekte deg å flytte for å gå på skole?

Gutt diskuterer med faren sin (colourbox.com)

Hva gjør du hvis du ønsker å gå på en linje de bare har på en videregående som ligger for langt unna? Kan foreldrene dine da nekte deg å flytte dersom de ikke vil at du skal det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise