Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min skal besøke meg en uke i sommer. Hva kan vi finne på?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Nå har det seg sånn at jeg skal jobbe i hele sommer, men i de to siste ukene før skolen starter igjen skal jeg ha fri og kjæresten min fra et annet fylke kommer på besøk. Han skal være hos meg i én uke og derfor trenger vi hjelp til hva vi kan finne på. Mamma skal bort da han er på besøk, så hun tilbød seg å spandere en liten ferie på oss, men jeg føler det blir litt for mye. Hun ønsker å gi oss noe, siden hun skal på ferie og ikke jeg. Har du noen idéer på hva vi kan finne på? Eller hva mamma kan spandere på oss? Vi er åpne for alt! :-) Vennlig hilsen Jente 17 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så hyggelig at du skal få besøk av kjæresten din i en hel uke!

Det finnes mye å finne på i løpet av en uke i sammen. Kanskje kan du sjekke ut om det er noen spesielle konserter, festivaler eller teaterstykker som går når kjæresten din kommer? Kanskje noe dere begge liker? Det går også ann og sjekke hvilke andre ting som skjer i nærområdet i den perioden kjæresten din skal være hos deg. Om det finnes en fornøyelsespark eller noe lignende i nærheten er jo også det noe som er hyggelig å gjøre sammen.

Du sier at du føler det blir for mye med en reise, men kanskje det går ann og reise litt i nærheten av der du bor? Kanskje til nærmeste store by for en overnatting eller bare en dag hvor dere kan gå rundt, spise litt og bare titte litt sammen? Dere kan også gjøre det enkelt og kanskje bruke litt penger på å gå ut å spise sammen en kveld? Slik at dere får en ordenltig date mens dere er sammen?

Jeg håper du finner på noe koselig å gjøre meg kjæresten din. Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik planlegger du daten din

Kinodate (colourbox.com)

En date trenger ikke å være komplisert. Her får du en rekke tips til aktiviteter dere kan gjøre og steder å dra på date.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise