Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil på utveksling til utlandet, men synes jeg er for dårlig i engelsk.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, no på skulen har me sjansen til å søka oss til utlande via skulen. har så lyst å søka meg til England, ri sprang og dressur i 4 veke. Men saken er den at eg ikkje er nokonflink i engelsk!!!! Det hindrer meg litt. Det såm og er ein tankevekker er at eg me vera meir sjølstendig, eg har ikkje familien rundt meg, det blir berre meg og noko andre venninner!! E so usikker på kva eg skal gjere!? Nokon tips

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Om du ikke synes du er så god i engelsk er vel det en kjempegrunn til å dra til England? Det er ingen måte du lærer så godt språket på som å bo i et land. Du kan også snu på det å måtte være mer selvstendig og ikke ha familien rundt deg; det kan være en fin mulighet til å lære seg nettopp dette. Du kommer ikke til å bo hjemme for alltid, se på dette som trening til det. Det er kun for en kort periode og du kommer til å lære masse og ha det kjempegøy. Du sier du har veldig lyst, språket behøver ikke være noen hindring. Du har også med deg noen venninner du kan prate med og søke tilflukt til om det blir vanskelig. 

Hilsen redaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for å bli bedre i engelsk

Hvordan lære engelsk? (colourbox.com)

Det engelske språket er en viktig del av hverdagen vår, likevel kan du føle deg litt uttrykk når du selv skal skrive eller snakke engelsk. Her er 10 tips til hvordan du kan bli flinkere i språket.

Les mer

Vg2 som utvekslingselev? Les dette!

utveksling fly (colourbox.com)

Her får du tips til planleggingen og oversikt over godkjente utvekslingsorganisasjoner.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise