Hopp til hovedinnholdet

15 og og reise til London

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er 14 år jente som skal reise til London i oktober (bli 15 når jeg reise) med 3 andre jente som er over 18 og to av dem er søsken og er datter av familievenn. Jeg har fått lov til å reise og vi har allerede bestilt billeten men den fullmakt greie, Kordan er den?? Skal foreldrene mine bare skrive på eit ark om at jeg få lov til å reise alene og skrive underskrift eller?? Den der forvirre meg siden foreldrene mine vet ikke om sanne ting heller

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

I artiklene under svaret finner du mer informajon om hva som kan være vanlgi for deg som er ung og skal ut og reise.

Vi kjenner ikke til hva samtykkeskjemaet du viser til inneholder. Jeg vil anbefale degå snakke med foreldrene dine om dette, og eventuelt reiseselskapet som har laget avtalen du viser til.

Lykke til!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

Les mer

Søk om pass

Norsk pass (foto: ung.no)

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

Les mer

Kan du reise alene når du er under 18 år?

Jente på fly (colourbox.com)

Usikker på hvordan reglene er for å reise alene når du er under 18 år? Vi har samlet noen svar fra spørretjenesten vår om reise og aldersgrenser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise