Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg jobbe frivillig i utlandet?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei :) jeg er ferdig på vgs om 1,5 år og da har jeg utrolig lyst til å reise.Men jeg vil gjerne gjøre noe meningsfylt samtidig. Ting som å jobbe med å redde miljøet, hjelpe dyr, noe kristent arbeid o.l. Landene jeg er mest interresert i er f.eks. Hawaii (eller en av USA`s andre øyer), Bali og Australia. I tillegg ønsker jeg også å jobbe frivillig mot at reisen og oppholdet er gratis. Finnes dette? Jeg setter utrolig stor pris på hjelp fra dere om dere vet om noe!! Jeg ønsker å reise utenom europa, og til nå er alt jeg har funnet nova.no, men det er kun i europa. Hilsen ei veldig eventyrlysten jente.

Besvart 10.12.2018 11:07
 

Svar
Hei jente 17 år,

De fleste som reiser for å jobbe frivillig i utlandet reiser gjennom forskjellige norske organisasjoner som koordinerer arbeidet. Noen ganger må man betale noe for oppholdet, andre ganger må man bare betale for flybillettene. Enkelte organisasjoner dekker også reise, men det er litt mer uvanlig.

Jeg legger ved en artikkel under hvor vi har listet opp en rekke organisasjoner som tilbyr frivillig arbeid i utlandet for unge personer. Mange av disse har tilbud utenfor Europa. Se på nettsidene til de forskjellige organisasjonene for å finne noe som kan passe for deg.

Lykke til!

Hilsen ANSA i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Frivillig arbeid i utlandet

Jente i Afrika (colourbox.com)

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise