Hopp til hovedinnholdet

Vil på språkreise, men er for syk til. Trenger et år vekk.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg vil på språkreise jeg trenger ivartfall et år vekk. jeg er liksom i et sted i livet der jeg trenger en pause og tid til å oppleve. Har vært drømmen min siden jeg vat liten men mamma og pappa sa jeg aldri ville klare meg der ute i verden. kan jeg få hjelp. jeg har ikke såå mye penger siden jeg er for syk til å jobbe.. så har ikke penger til å leie leilighet desverre. jeg mangler sosial erfaring. Jeg er ikke så flink på skolen, kunne tenkt meg en språkreise der jeg opplever ting istedet for å lese bøker eller være i klasserom

Besvart 19.12.2018 18:47
 

Svar
Hei

Tenkte med engang at en folkehøyskole kunne være noe for deg. Det er mange ulike å velge mellom. Det er og enkelte som reiser samlet med busser til andre land med nødvendig utstyr for innbyggerne.

Hva med å ta kontakt med rådgiver på skolen du går? De har en oversikt over hvor det er mulig å søke og hvor du kan søke om penger til skolen. Er noe usikker, men det kan være du og kan få stipend til folkehøyskolen. 

Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med. Der får du mye nyttig informasjon.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Les dette før du skal ut og reise!

Jenter i London (colourbox.com)

Har du husket alt? Det er mye du bør tenkte på før du skal ut å reise. Les mer om hva du bør tenke på her!

Les mer

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

Les mer

Frivillig arbeid i utlandet

Jente i Afrika (colourbox.com)

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

Les mer

Et år på folkehøgskole?

Jente jobber med studier (colourbox.com)

Er du usikker på hva du ønsker å gjøre etter videregående? Lei av karakterer og skolestress? Vil du bruke et år på å gjøre nøyaktig det du har lyst til? Ta et år på folkehøgskole!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise