Heii! Jeg har et problem! mamma og pappa er skilt, d skjedde da jeg var 4 år. Etter det har mamma had 5 andre k... Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Heii! Jeg har et problem! mamma og pappa er skilt, d skjedde da jeg var 4 år. Etter det har mamma had 5 andre k...

account_circle

SPØRSMÅL

Heii! Jeg har et problem! mamma og pappa er skilt, d skjedde da jeg var 4 år. Etter det har mamma had 5 andre kjærester og pappa 3. Jeg blir veldig forvirra! nå har jeg, mamma og søstra mi flyttet inn sammen med en mann som hun har vært sammen med i 2 år nå. og pappa sammen med en annen dame, der det er mye familieproblemer innblandet. Dama til pappa har 2 andre barn som begge har forskjellige fedre og hun har konflikter mellom begge.Barna hennes har begge to ADHD og det er helt grusomt og være dær. Mammaen min bor sammen med en mann jeg ikke har noe forhold til! han har 1 sønn fra før av, og han kåmmer ikke overens med moren min, det er ekstremt mye krangling hver gang han er hær! Kjæresten til mora mi er frekk mot meg hele tia, klager bestandig og moren min tørr ikke si noe imot han! alt han mener er hun enig i! og hun har nesten stoppet all kontakt med resten av familien! Jeg har også slitt med spiseforstyrrelser i 2 år nå, og er nå bynt å bli bedre ijenn, men det er enda ikke helt som det skal. Jeg har ekstremt mye rot rundt meg! Og jeg lurer på om det er mulig for meg å snakke mef barneverner å få ordnet det slik at jeg kan få flytte for meg selv? jeg går skole og får litt over 1000 kr i stipend hver månde pluss at jeg jobber på fritiden og tjener rimelig godt.
account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer