Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil lære nederlandsk

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei!(Viste ikke hva slags tema ditta skal under) kan hende jeg er på feil plass men jeg lurte på om hvordan man kan lære seg et nytt språk. Jeg har lyst til lære nederlandsk. Har lest på den eine siden hvordan komme i gang med et språk og jeg har lastet ned Duolingo og lagd konto osv, men jeg tror ikke den lærer meg grammatikk. For plutselig har Heg brukt feil ord og jeg skjønne ikke hvordan jeg skal lære grammatikk. Har søkt på nettet men finner ikke noe. Jeg kan ikke akkurat reise til Nederland for å lære heller. Jeg hadde også lyst til å lære tysk men dei har kasus og jeg skjønner ikke en dritt av de så tenkte jeg kunne prøve nederlandsk i stede. Men vet dåkke noen tips til hvordan lære språk+grammatikk. Har også søkt på biblioteket her jeg bor men fant ikke noe om nederlandsk grammatikk. Hilsen 14 år

Besvart 18.08.2018 11:55
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss, og så spennende at du vil lære nederlandsk. Det finnes nok mange måter å gjøre dette på, men det enkleste er nok gjennom et nettkurs. Ved et kjapt Google-søk på "lære nederlandsk" kommer det opp mange ulike sider som tilbyr dette, og i tillegg kan du bruke YouTube og søke på "learn dutch". Kanskje kan du etter hvert reise en tur til Nederland, som en belønning for at du kan lært deg språket, og så kan dette være en motivasjon  for å jobbe.

Lykke til!

ungdomsskolelæreren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ris og ros/ung.no
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ris og ros/ung.no