Hopp til hovedinnholdet

Har alltid fantasert om å bli bli riset med håndflaten.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har alltid fantasert for meg og bli tatt over fanget til noen som f.eks. onkelen min eller en lærer og bli riset med håndflaten. (Har aldri blitt straffet) Jeg vet ikke om det er normalt og tenke sånn i denne alderen. Men dette har jeg hatt lyst til en stund, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Dere har veldig fin nettside! Mvh nysgjerrig jente

Besvart 12.11.2018 17:13
 

Svar
Hei jente 15 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Så fint at du liker siden vår!
Det er forskjellig hva man tenker på eller kanskje fantaserer om. Noen med deg, tenker på og fantaserer om det samme. Noen av disse igjen får seksuell tenning, blir kåt ved tanken på at det kunne skje. Det er helt i orden å tenke på det og ha seksuelle fantasier om det.
Hvis det er sånn at du tenker på det og har seksuelle fantasier om det, er det helt flott. Det er forskjellige ting som lager seksuell tenning/kåthet. Rumpa er en erogen/et seksuelt følsomt område. Berøring, stryking, klaps og ris/slag her kan gi seksuell tenning/kåthet i seg selv, og også fordi klaps og ris/slag indirekte kan aktivere/stimulerer de indre delene av klitoris. Se denne tegningen hvordan det ser ut inne i kroppen. De to delene hviler på hver sin side av underlivet, begravd under kjønnsleppene. Inni hver del er det svamplegemer som fylles med blod og svulmer opp når jenta er seksuelt tent. I området mellom de indre kjønnsleppene, ligger i tillegg to ekstra svamplegemer som omkranser skjedeåpningen og urinrørsåpningen.
Du kan tenke på eller fantasere om det du ønsker. Det en tenner på, seksuelle fantasier kobles gjennom nervesystemet til kjønnet slik at en blir kåt. Ingen har noe med hva man tenker på, fantaserer om, når man onanerer. Mange lager seg "historier" over det temaet eller konseptet som de finner seksuelt opphissende. Disse historiene utvikles, og man legger til nye elementer, vinklinger som utvider den seksuelle tenningen. Det er bare ens egen fantasi som setter grenser for hva man kan dikte/drømme om/tenke på. Tanken er som kjent fri.
Nyt kroppen og kjønnet ditt! 


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Jenter og puberteten

Jente i undertøy (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ris og ros/ung.no
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ris og ros/ung.no