Hopp til hovedinnholdet

 En splitt en gang i helgen, er jeg ren 1 til 2 uker etterpå?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, har røyket cannabis i 2 år med opptil flere gram daglig. Har sluttet med dette og har begynt på et sunnere liv. Men, da jeg ikke liker andre rusmidler eller alkohol tar jeg en splitt på 0,5g i helgen. Er ren på urinprøver så jeg lurer på hvis jeg røyker 1 gang i helgen 2 helger på rad, vil jeg være ren igjen etter 1 til 2 uker etterpå? Trener også aktivt styrke anhver dag

Besvart 13.02.2018 18:28
 

Svar
Hei

Vi antar at du med splitt mener cannabis/hasj/marihuana. Ett engangsinntak vil normalt kunne påvises i urinen i 5-7 dager etter inntak. Så røyker du kun en gang to helger på rad vil du nok være ren etter en uke. Men dette er retningsgivende, og det er derfor lurt å legge inn noen ekstra dager som sikkerhetsmargin. Styrken og mengden som brukes samt individuelle forskjeller vil kunne påvirke resultatet. Trening har ingen betydning for hvor lang tid det tar før det skilles ut av kroppen.


Hilsen RUStelefonen 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slutte med hasj/mariuana?

Hasj (colourbox.com)

Ønsker du å slutte med hasj/marihuana? Her får du gode råd. Det er mange som kan hjelpe deg og det ER mulig å slutte!

Les mer

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis (bildet er hentet fra www.colourbox.com).

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje. Les om hva som er forskjellen, og om stoffene THC og CBD som finnes i cannabis.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler