Hva er minst helseskadelig og risikabel bruk av MDMA? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hva er minst helseskadelig og risikabel bruk av MDMA?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lenge lurt på hvordan ecstasy føles, og jeg fikk tak i MDMA for å bruke dette en gang. Folka som hjalp meg få tak i dette ville ikke gi mer enn 0.15 gram MDMA, og de ville ikke gi meg en pilleform, fordi da kunne det være større sannsynlighet at det hadde være andre saker blandet (de tenkte på mitt eget beste). De sa også at de ikke ville skaffe for meg igjen. Jeg har mye respekt for narkotika når jeg skal prøve det fordi man skal ikke tulle med sånt. Jeg lurer derfor på hva det tryggeste alternativet mitt er i å bruke dette. I posen er det halvknuste krystaller. Skal jeg knuse dette opp å sniffe det, eller skal jeg putte det oppi ett glass brus å drikke det? Hva er mist helseskadelig og risikabelt? Jeg skal huske på å holde meg selv dehydrert. Takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer