Fungerer fint når jeg røyker cannabis, dårlig når jeg ikke røyker Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Fungerer fint når jeg røyker cannabis, dårlig når jeg ikke røyker

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et vanskelig dilemma. Jeg har røyket hasj og weed i 3 år. Nå har jeg startet på universitetet. Det to måter jeg lever livet mitt, enten røyker jeg eller ikke Når jeg ikke røyker klarer jeg ikke å gjøre noen ting. Jeg sitter hjemme i sengen og ser på Netflix hele dagen. Jeg klarer ikke å fokusere på skole, trening eller venner, jeg lite produktiv og jeg spiser usunt. Du kan jo si at jeg er Netflix-avhengig, det tviler jeg ikke på. Det som er rart er at når jeg røyker klarer jeg skolen, jeg får 5 og 6ere. Jeg trener hver eneste dag, jeg spiser sunt og kommer meg i god form. Jeg er også veldig sosial Jeg klarer fint å stoppe med weed uten at jeg får abstinenser, bare da klarer jeg ingenting. livet mitt står stille. Problemet er at jeg trenger det for å komme meg gjennom dagen, jeg føler det er en dyp avhengighet jeg ikke kommer meg ut av på grunn av forholdene Problemet er at jeg hadde klart alle de tingene enda mye bedre hvis jeg ikke hadde røyket. Hva gjør jeg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer