Jeg tror mamma ruser seg. Hva skal jeg gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg tror mamma ruser seg. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg bor med mamma og min to år yngre bror. Vi har ikke noe kontakt med faren vår. Mamma har vært mye syk og har sagt til oss at hun har en sykdom som gjør at hun noen ganger blir utrolig sliten osv. Hun røyker til vanlig og hun har mye rynker. Jeg er rett og slett flau over å ha en mor som henne fordi hun oppfører seg så barnslig hele tiden og oppfører seg ikke som andre mødre. Her om dagen gitt jeg gjennom meldingene hennes... selv om jeg vet det ikke er lov. Og utifra dem fant jeg ut at hun ruser seg. Tror hun ruser seg på noe som heter rivo. Det føles ut som om jeg har blitt løyet til hele livet. Hva om hun aldri var syk og alltid var rusa? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Vil på en måte snakke med helsesøster men vil IKKE at hun skal snakke med mamma om dette. Tror jeg skal spørre rett ut «ruser du deg?». Men hun kommer til å nekte for dette. Vil bare ha en vanlig mor! Hjelp meg plis, jeg vil snart ikke leve lenger sånn som jeg har det nå. Dette gjorde livet mitt så mye værre.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer