Kan man ta førerkortet uten å være dokumentert rusfri i 6 mnd? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan man ta førerkortet uten å være dokumentert rusfri i 6 mnd?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har et spørsmål. Jeg har tidligere vært i kontakt med helsestasjon og politi pga rus, og gikk på pissings (urinprøver). Perdags dato har vi ingen kontakt, og går heller ikke på pissings lengre, pga helsestasjonen på en eller annen måte valgte å "gi opp". Jeg hadde både positive og negative prøver. Var veldig rusavhengig i den perioden jeg gikk på pissings og før det. Nå er jeg ikke avhengig lengre, og jeg kjenner jeg er veldig klar til å ta førerkortet. Jeg har lest at man må gå på pissings i 6 mnd, og dokumentere de negative prøvene. Jeg lurer på, om jeg har noen mulighet for å ikke måtte vente de "6 mnd" på å ta lappen? Kjenner jeg blir veldig irritert om jeg må vente i 6 måneder til for å ta lappen. Perdags dato er jeg ikke avhengig og er rusfri. Er det mulig å kunne snakke med politiet om dette? At jeg ikke MÅ vente i 6 mnd til på lappen? Er det noen løsning? Håper på å kunne ta lappen før desember!! Hjelp!

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer