Hopp til hovedinnholdet

Cannabis abstinenser.

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hallo, har vært borti en del Narkotika, prøvd litt forskjellig, valium lsd amfetamin Metamfetamin Cannabis. Men har bare prøvd alle stoffene 1 gang. Borsett fra cannabis, Jeg røyket ca 5-10 Gram daglig i 1 år, å det har vært ca 1 dag pause i mnd. brunt/Grønt noenganger grønt og brunt. Men i det siste har jeg følt meg ganske merkelig, som att tanke gangen min har stoppet, type sånn att jeg ikke føler noe,jeg sitter liksom tom i hode, å ikke vet hva jeg tenker, jeg er sliten heletiden, har ADHD så er vant til å ha litt mye energi, + att jeg innbiller meg att jeg kan ønske meg ting, å jeg har alvorlige humørsvigninger, kan gå fra lei meg til superr gla på 10 min, å til sint, reguleres veldig, depresjoner har jeg vært plaget med fra før av, å hukommelsen er ikke på topp, men det var jeg klar over att den ville bli redusert. Men jeg holder ikke styr på dagene i det heletatt, jeg har lite kontroll, jeg sluttet å røyke for ca 7 Dager siden, Takk for meg.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Mange av de reaksjonene du beskriver: at du føler deg sliten hele tiden, har humørsvigninger, problemer med hukommelsen o.l., er typiske abstinesreaksjoner på cannabis (hasj og marihuana). Dine opplevelser passer god overens med at det er 7 dager sinde du sluttet.

 

Du finner en hasjguide på våre nettsider som kan være en hjelp og støtte i denne situasjonen. Du er også velkommen til å ringe eller cahatte med oss i RUStelefonen (08588), om du ønsker å snakke med en veileder om de problemene du opplever. Telefonen er åpen alle dager 11-19, chatten er åpen alle hverdager fra 14-17.

Hilsen RUStelefonen 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hasj
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hasj